Veganský koláč s borůvkami, bez lepku, vhodný pro bezlepkovou a nízkohistaminovou dietu.
Ingredience:
- 1 banán
- 1 pl kokosového oleje
- 1 pl medu
- 1 pl kokosu
- 100 ml vody
- 1/2 prášku do pečiva
- 100 g vloček bez lepku
- 50 g čirokové mouky
Postup:
Do mixéru dám banán, olej, kokos, vodu, med a rozmixuji. Vločky umelu, přidám všechny sypké ingredience do tekuté směsi a naliji do vymazané a moukou vysypané formy, pokladu borůvkami a posypu ořechy (při nízkohistaminové dietě doporučuji mandle nebo kešu, které jsou nejčastěji tolerované). Peču na 180 st 30 minut.
Dobrou chuť
Ohodnoťte tento recept
Hodnocení
Co vám brání zkusit tento recept a pak ho ohodnotit, aby ostatní věděli, do čeho jdou? Podle nás je tento pokrm vynikající.